Med TV Vest til Lifjell

Utsikt fra toppen av Lifjell, mot Sandnes

18. oktober var jeg på tur til Lifjell med teamet fra TV Vest sitt program UTE. Målet var å se soloppgangen fra toppen av fjellet, og deretter trene styrke ute i terrenget.

Programleder Mari Wedum hadde en idé om å filme soloppgangen fra toppen av Lifjell, og når hun googlet for å få idéer til et innslag fant hun bloggen min (takket være innlegget om terrengløping rundt Lifjell fra september). Dermed ringte hun og inviterte meg med på tur. Til tross for at det innebar en grytidlig start på dagen sa jeg ja til å være med. Vi tok med oss hodelykter og en TRX slynge, og la i vei fra Dale kl 07 om morgenen,  mens det ennå var stupmørkt. I mørket mistet vi selvsagt stien, og plutselig ble terrenget veldig bratt og uframkommelig. Det er litt småpinlig å gå seg vill nå du har et TV-team på slep som dokumenterer fadesen, men vi trøstet oss med at det ville bli god TV av det.

Fant vi veien til toppen? Fikk vi sett soloppgangen? Og hvordan trener man styrke ute i naturen? Det ferdige resultatet ble sendt 29.10., og du kan også se detpå TV Vests nettside. Se etter program nr 9 i serien UTE.

Link til TV Vest UTE nr 9 2012

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s